Az éves lezárult.

"AZ ÉV HŐSE" SZAVAZÁS MENETE

2017. november 6-án eljön az a pillanat, amikor elindítjuk "A nap hőse" c. műsor éves szavazását.
A megszokott regisztráció után tudtok szavazni arra, akit "Az év hősének" szeretnétek választani.

A tét nagy, hiszen a DIGI Sport ösztöndíja 1.200.000 Ft - 1 éven keresztül havi 100.000 Ft.
Ráadásul a szavazók között is kisorsolunk egy 2 in 1 laptopot.

Az elmúlt 1 év során megválasztott 12 havi hősre tehát 2017. november 6., hétfő, 00.01-től tudtok szavazni egészen az évadot lezáró gála felvételéig, 2017. november 13., hétfő, 17.59-ig. Ekkor közjegyző jelenlétében lezárjuk a szavazást.

És, hogy fokozzuk az izgalmakat, egészen az eredményhirdetésig, az évadot lezáró gála időpontjáig nem fedjük fel, hogy ki áll nyerésre. Csak egy grafikont fogtok látni a profilképek alatt, mely az egyes versenyzőkre beérkezett szavazatok utáni százalékos állást mutatja. A grafikonon a beérkezett szavazatokat olyan elrendezésben láthatjátok, hogy akinek a legtöbb van, mindig az kerül legelőlre, utána az éppen 2. helyen álló versenyző és így tovább. A szavazatok grafikus megjelenítésének frissítése 2 órás késleltetéssel történik, hogy fenntartsuk a verseny kapcsán az izgalmat, ne lehessen kikövetkeztetni, hogy vajon kinek a százalékai nőttek. Természetesen az adatbázisunk a leadott szavazatokat rögtön rögzíti ettől függetlenül.

Hogy ki lett "Az év hőse" már a szavazás lezárta után is kiderül, hiszen még aznap kikerül a weboldalra a győztes versenyző neve.

Tartsatok velünk november 14-én este is, amikor az eredményhirdetésről készült adásunkat nézhetitek meg a DIGI Sport műsorán!

Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek és szavazónak!

2017. november 2.Telefonszám hitelesítés

2015. december 1-től a szavazás tisztaságának érdekében bevezetjük a regisztrációnál megadott telefonszám hitelesítést. Ettől a naptól kezdve minden új és korábbi regisztrációt hitelesíteni kell egy a DIGI Sport által küldött SMS kóddal. A szavazás csak azok számára lesz elérhető akik a telefonszámukat az SMS-ben kapott kóddal hitelesítették.


Új regisztráció az alábbiak szerint történik:
  • A felhasználó megadja valós adatait, melyet követően rendszerünk küld egy automatikus e-mailt, mely tartalmazza az AKTIVÁLÓ linket. A megküldött linkre kattintva tudja a felhasználó aktiválni magát.
  • Az aktiválást követően a szavazó egy újabb e-mailt kap és az itt szereplő "TELEFONSZÁM HITELESÍTÉS" linkre kattintva rendszerünk automatikusan elküldi SMS-ben a hitelesítő kódot, amit a linken automatikusan megnyíló oldalon a megfelelő mezőbe kell beírni.
  • A kis és nagy betűket pontosan úgy kell megadni, ahogyan az SMS-ben szerepel!
  • Amennyiben a sikeres telefonszám hitelesítés közben be vagy jelentkezve saját fiókodba, akkor kérjük, jelentkezz ki, majd jelentkezz be újra és így már szavazhatsz is a kedvenc Hősödre!
A korábbi regisztrációk esetében a hitelesítés az alábbiak szerint lehetséges:
  • Bejelentkezést követően a jobb oldali sávban található "Telefonszám hitelesítés" gombra kattintva a rendszerünk automatikusan elküldi a regisztrációnál megadott telefonszámra a hitelesítő kódot. Ezt követően a hitelesítő kódot az automatikusan megnyíló oldalon a megfelelő mezőbe be kell írni.
  • A kis és nagy betűket pontosan úgy kell megadni, ahogyan az SMS-ben szerepel.
  • A sikeres telefonszám hitelesítést követően kérjük, jelentkezz ki, majd jelentkezz be újra és így már szavazhatsz is a kedvenc Hősödre!

Ezúton is felhívjuk szavazóink figyelmét, hogy minden esetben valós és aktív e-mail címmel és telefonszámmal regisztráljanak, mert ennek hiányában sem a szavazásban, sem a nyereményjátékban nem tudnak részt venni.

Válasszanak megbízható e-mail címet, amire gyorsan megérkeznek az e-mailek.

Budapest, 2015. december 1.