A 2. évad 12. (október) havi szavazása várhatóan október 30-án indul.

"AZ ÉV HŐSE" SZAVAZÁS MENETE

2017. november 6-án eljön az a pillanat, amikor elindítjuk "A nap hőse" c. műsor éves szavazását.
A megszokott regisztráció után tudtok szavazni arra, akit "Az év hősének" szeretnétek választani.

A tét nagy, hiszen a DIGI Sport ösztöndíja 1.200.000 Ft - 1 éven keresztül havi 100.000 Ft.
Ráadásul a szavazók között is kisorsolunk egy 2 in 1 laptopot.

Az elmúlt 1 év során megválasztott 12 havi hősre tehát 2017. november 6., hétfő, 00.01-től tudtok szavazni egészen az évadot lezáró gála felvételéig, 2017. november 13., hétfő, 17.59-ig. Ekkor közjegyző jelenlétében lezárjuk a szavazást.

És, hogy fokozzuk az izgalmakat, egészen az eredményhirdetésig, az évadot lezáró gála időpontjáig nem fedjük fel, hogy ki áll nyerésre. Csak egy grafikont fogtok látni a profilképek alatt, mely az egyes versenyzőkre beérkezett szavazatok utáni százalékos állást mutatja. A grafikonon a beérkezett szavazatokat olyan elrendezésben láthatjátok, hogy akinek a legtöbb van, mindig az kerül legelőlre, utána az éppen 2. helyen álló versenyző és így tovább. A szavazatok grafikus megjelenítésének frissítése 2 órás késleltetéssel történik, hogy fenntartsuk a verseny kapcsán az izgalmat, ne lehessen kikövetkeztetni, hogy vajon kinek a százalékai nőttek. Természetesen az adatbázisunk a leadott szavazatokat rögtön rögzíti ettől függetlenül.

Hogy ki lett "Az év hőse" már a szavazás lezárta után is kiderül, hiszen még aznap kikerül a weboldalra a győztes versenyző neve.

Tartsatok velünk november 14-én este is, amikor az eredményhirdetésről készült adásunkat nézhetitek meg a DIGI Sport műsorán!

Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek és szavazónak!

2017. november 2.Ha szavazol a kedvencedre, akkor figyelj oda a következőkre:

  • ha helytelenül adod meg az e-mail címed, akkor biztosan nem fogsz a helyes e-mail címére regisztrációs e-mailt kapni, a rendszer nem tudja kitalálni, hogy hova kellene küldenie a levelet, így csak a megadott -rossz- címre tud e-mailt küldeni.
  • ha a beérkező mappában nem találod a regisztrációs, vagy aktivációs levelet, akkor a SPAM mappában is nézd meg, ha ott sem találod, akkor írj az anh3 [kukac] digisport [pont] hu címre.
  • jó, ha tudod, hogy a honlapon lévő visszaszámlálás a felhasználó számítógépének vagy mobil eszközének órája alapján kalkulálja a szavazásból fennmaradó időt, ezért elképzelhető, hogy a szavazás valós végeredménye éjfél után pár perccel fog csak helyesen látszódni, ha a felhasználó órája és a szavazó szerver órája nem egyezik meg másodpercre pontosan. Minden szavazatot a szerver órája szerint rögzítünk, az esetleges visszaélések elkerülése érdekében. Természetesen az éjfél után pár perccel megjelenő végeredményt is ellenőrizhetjük és korrigálhatjuk, ha csalás vagy a szabályokkal ellentétes visszaélés gyanúja felmerül.
  • ha nem megbízható e-mail címmel rendelkezel, akkor könnyen lehet, hogy több levelet nem fogsz megkapni vagy csak késve, akár fél nappal később.
  • jó, ha tudod, hogy az eldobható e-mail címeket nem tekintjük valós e-mail címnek. Az innen leadott regisztrációkat töröljük.
  • jó, ha tudod, hogy a gyanús szavazatokat indoklás nélkül törölhetjük.
  • jó, ha tudod, hogy a rendszer nem tesz különbséget a hősök között. Egy hősre leadott szavazatok százaléka azért tud csökkenni mert másokra többen szavaznak, nem azért mert valakire nem lehet szavazni. Ha netán nem működne a szavazás, akkor senkire se lehetne szavazni.
  • jó, ha tudod, hogy a problémáiddal csak munkanapokon, munkaidőben beérkezési sorrendben tudunk foglalkozni, így kérlek ehhez igazítsd az észrevételeidet, amint tudunk válaszolunk!
  • ha bármi problémád van, ne várj! Írj azonnal levelet az anh3 [kukac] digisport [pont] hu e-mail címre, amiben részletesen írd le a problémádat, mi pedig foglalkozunk az ügyeddel és válaszolunk neked!

Budapest, 2016. november 1.