DIGI DIGI Sport Film Now DIGI Life DIGI World DIGI Animal World Music Channel H!T Music Channel

HETI SZAVAZÁS

Hőseink a(z) 38. játékhéten (2021-10-25 - 2021-10-31)

Szavazásból hátralevő idő

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Kattints a sportoló képére a videó megtekintéséhez!


Kattints a képre a videó megtekintéséhez!Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!
17.92%

Békési Dominik
kézilabda
BFKA
Kattints a képre a videó megtekintéséhez!Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!
17.92%

Töreky Vanda
rúdsport
Akropoleisz SE
Kattints a képre a videó megtekintéséhez!Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!
40%

Tóth Natália
fit kid
Profi-Team Életmód Egyesüelt
Kattints a képre a videó megtekintéséhez!Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!
15%

Puskás Levente
kenu
Törökbálinti Kenusiskola
Kattints a képre a videó megtekintéséhez!Kattintson a képre a videó megtekintéséhez!
8.75%

Jancsó Kristóf
szörf
Magyar Szörf Akadémia SE

Közlemény

A jelenlegi járványügyi helyzetben az utánpótlás sportolók, edzőik, valamint a magunk egészsége védelmében és felelősségünk tudatában A nap hőse! című műsor forgatása a szigorítások feloldásáig szünetel.
Ennek következményeként március hónapban nem kerülnek új adások a képernyőre.
Természetesen a játékszabályzatnak megfelelően az évad és a szavazás időtartama továbbra is 12 hónap marad.
A február havi hős szavazásra március második hetében, a szokásos módon kerül sor.

Köszönjük megértésüket, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

2021. február 17.Közlemény

2020. október 1-jén biztonsági okokból az összes régi regisztrációt töröltük, aki az 5. évadban szeretne szavazni a hősökre, kérjük, hogy ismét regisztráljon oldalunkon.


Ha szavazol a kedvencedre, akkor figyelj oda a következőkre:

  • ha helytelenül adod meg az e-mail címed, akkor biztosan nem fogsz a helyes e-mail címére regisztrációs e-mailt kapni, a rendszer nem tudja kitalálni, hogy hova kellene küldenie a levelet, így csak a megadott -rossz- címre tud e-mailt küldeni.
  • ha a beérkező mappában nem találod a regisztrációs, vagy aktivációs levelet, akkor a SPAM mappában is nézd meg, ha ott sem találod, akkor írj az anh5[kukac]digisport[pont]hu címre.
  • jó, ha tudod, hogy a honlapon lévő visszaszámlálás a felhasználó számítógépének vagy mobil eszközének órája alapján kalkulálja a szavazásból fennmaradó időt, ezért elképzelhető, hogy a szavazás valós végeredménye éjfél után pár perccel fog csak helyesen látszódni, ha a felhasználó órája és a szavazó szerver órája nem egyezik meg másodpercre pontosan. Minden szavazatot a szerver órája szerint rögzítünk, az esetleges visszaélések elkerülése érdekében. Természetesen az éjfél után pár perccel megjelenő végeredményt is ellenőrizhetjük és korrigálhatjuk, ha csalás vagy a szabályokkal ellentétes visszaélés gyanúja felmerül.
  • ha nem megbízható e-mail címmel rendelkezel, akkor könnyen lehet, hogy több levelet nem fogsz megkapni vagy csak késve, akár fél nappal később.
  • jó, ha tudod, hogy az eldobható e-mail címeket nem tekintjük valós e-mail címnek. Az innen leadott regisztrációkat töröljük.
  • jó, ha tudod, hogy a gyanús szavazatokat indoklás nélkül törölhetjük.
  • jó, ha tudod, hogy a rendszer nem tesz különbséget a hősök között. Egy hősre leadott szavazatok százaléka azért tud csökkenni mert másokra többen szavaznak, nem azért mert valakire nem lehet szavazni. Ha netán nem működne a szavazás, akkor senkire se lehetne szavazni.
  • jó, ha tudod, hogy a problémáiddal csak munkanapokon, munkaidőben beérkezési sorrendben tudunk foglalkozni, így kérlek ehhez igazítsd az észrevételeidet, amint tudunk válaszolunk!
  • ha bármi problémád van, ne várj! Írj azonnal levelet az anh5[kukac]digisport[pont]hu e-mail címre, amiben részletesen írd le a problémádat, mi pedig foglalkozunk az ügyeddel és válaszolunk neked!

Budapest, 2016. november 1.